Dags för en inredningsförändring


Tänkte göra en gavel i den här stilen, busenkelt och billgt

Det är dags att leta reda på en händig människa. Nu har tapeterna och dom nya sakerna till sovrummet legat och väntat länge nog på en förändring. Det ska bli tema natur med ljusa färger; ljusblått och vitt, kanske björkstammar (tror jag, i alla fall lite senare på gaveln) och sådana här fåglar (hängare/krokar). Sängen ramas in med en marin sängkjol, där huvudgalen ska vara råsidan av plank i gråvit lasyr och i stigande led som ska ge känslan av rymd (vågrätt hade gett intrycket en bredare säng när väggen är kort, lodrätt blir som att bryta en längdriktning) där väggen är i vitt. Och motsatta vägg får fond i ljusblå bas och vita försiktiga mönster. Den hemmagjorda och extremt höga huvudgaveln kommer nog att få en stor tavla fäst på sig - så klart målad av Carlos efter lite önskemål.



Sen får vi se om det blir att följa trenden, naturtema med stammar inomhus. Inte så här extremt så klart, men kanske rama in gaveln, eller allra helst hade jag hittat breda stubbar att ha som sängbord.. men var hittar man det?

Kommentarer
Marcus Å

Snyggt! :) Du ska väl inreda min lägenhet sen?

2010-07-29 @ 17:49:01
URL: http://slipsens.se
Lisa

ser jättefint ut!

2010-07-30 @ 00:26:23
URL: http://popflickan.blogg.se/
Lilla Fröken

Sänggaveln var otroligt snygg. Och enkel att tillverka själv också kan jag tänka mig. Vi har fullt med såna plankor av äldre stuk i sommarstugan. :)

2010-07-31 @ 12:35:35
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/
Anonym

Vad fint, gillade verkligen stilen på sänggavlen =)

2010-08-03 @ 11:33:21
URL: http://candygirl84.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback