Sommaren, den bästa med Kent och solnedgång vid bron

Det finnns vissa dagar när kraften helt är slut. Och värmen som äter upp dig inifrån kommer med en längtan ut till friheten. I kväll sprang jag vägarna förbi Kullö ut mot Svinö och slingan intill Ölandsbron. Från stillastående luft på jobbet till en solnedgång längs kusten. Och överallt knott och mygg. Jag sprang på stigar igenväxta som snår och där vassen växt sig hög. På andra sidan vattnet låg båtarna still och någon annan försvann. Sommaren med kvällar som dessa är perfekta. Och längs strandkanten speglade sig kanoterna mot vattnet. Det är sjukt vad sommaren är skön. Och jag kommer alltid spara den där känslan.



Fantastiskt bra från nya Kent

Kommentarer
Lisa

kent <3 jag ska se dem nästa vecka ihi!

2010-07-02 @ 01:35:12
URL: http://popflickan.blogg.se/
LaLizita

Ja äntligen har vi sommar Kalle!! Som vi har väntat och längtat. Jag ska snarast bege mig ut till Vasaparken och sola hade jag tänkt mig. Sen kommer matte patte och mamma upp hit. Snart kommer jag hem! Då får vi ses :D MÅSTE SES!



Ha en fin dag

2010-07-02 @ 08:27:14
URL: http://lalizita.blogg.se/
anna

ja den där kentlåten är magisk, men det är ju ingen 747 eller mannen i den vita hatten ;) nä jag är lite besviken på skivan men den växer hela tiden så det är ju et t gott tecken.

2010-07-02 @ 12:27:29
URL: http://addspirit.blogg.se/
Lennart

Sommaren är min favoritårstid. Visst kan det ibland bli för varmt så mattheten sätter in, men då kan man alltid kyla sig med en kall öl, eller två. Det är många gånger jag undrar varför jag föddes i ett land så långt norrut som är kallt under så många månader och inte i ett land närmare ekvatorn. Men den frågan är nog lika lätt att svara på som den med meningen med livet. Men jag gör som vanligt, jag härdar ut och tar mig vidare genom livet.

2010-07-02 @ 16:48:10
URL: http://autobahnfahrer.blogg.se/
Carrou & the bird

Som vanligt skriver du alltid lika fint och bildligt. Det är som att man får en film uppspelad i huvudet och jag vill aldrig att den ska ta slut! :D

2010-07-02 @ 21:53:24
URL: http://carrou.se
Kollegans Kollega

Mycket mycket bra Kent-låt!

2010-07-06 @ 15:11:37
URL: http://stickankarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback