Sommarstugan, Borgholm X2, Strand och en dag på sjön

Sitter några meter från strandkanten på Revsudden med en tekopp mellan gräset och myggen. Och runt omkring ligger sundet stilla, inga vågor och ingen vind. Igår prövade vi Kapellets grillbuffé i den gamla kyrkans innergård bland träd, porlande fontäner och en hettande sol. En sommar utan Borgholm är ingen riktig sommar. Och i vanlig ordning fortsatte kvällen senare på Strand. Samtidigt som kvällen nu är lite svalare hettar huden efter en dag på sjön. Vi tog båten till Kalmar gästhamn och tillbaka till Revsudden igen, vidare till Borgholms gästhamn och in på stan.

Jag börjar verkligen trivas här i lugnet. Och den där kliande inre rastlösheten som alltid kom är som glömd. Efter grillning, bad-debut och Timo-check på TV4 har kvällen passerat den blå timmen. Allting är så stilla, tyst och fint. Och trots att dom närmaste två veckorna väntar med mera jobb har kroppen samlat ihop ett behagligt lugn. Jag tror minsann jag börjar bli en lugn, tryggare och väldigt säker person. Det känns som jag kan det jag ska, har kommit in i rollerna och alla sakerna som händer känns lika självklara att lösa som vilken självklarhet som helst. Den här sommaren är verkligen bra. Och bättre kommer det att bli.




Kommentarer
LaLizita

Låter som en underbar dag!! Håller med dig om att det är ingen sommar utan Borgholm! :)

2010-07-12 @ 23:31:24
URL: http://lalizita.blogg.se/
Lisa

låter underbart.

2010-07-13 @ 01:07:06
URL: http://popflickan.blogg.se/
Jeppe

Öland är FINT... och VARMT gissar jag... brukar väl leda sol-ligan och så... även om värmen är ÖVERALLT nuförtiden...

Annars;

Ja, det var på tiden att få vila lite. Och VÄDRET, ja kunde det börjat bättre för min del!?...

Ha en bra dag!



/Jeppe



2010-07-13 @ 02:39:46
URL: http://jeppeye.blogg.se/
anna

jag kommer aldrig tröttna på från och med du, är helt övertygad om det. årets bästa låt garanterat, bästa svenska iaf.



jag har aldrig vart ett fan av strand, bara vart där två ggr och fått panik båda gångerna. det är för mkt folk, för varmt, för mkt köttmarknad och för mkt skitmusik ;P



kalle såg du inte finalen?! fy fan jag är besviken ;P

2010-07-13 @ 08:05:57
URL: http://addspirit.blogg.se/
Anna

Tack för det Kalle och ursäkta mitt sena svar. Det är förvisso skönt att vara utan dator.. Men ja.. Det finns en viss saknad efter den ändå :(



Backstage hittar du på Baronen. Dom är superduktiga därinne! Jag går ingen annanstans. I övrigt förgås jag i värmen trots att jag sitter inomhus. Vi drar med oss badkläder och hoppar i plurret efter jobbet här. Vettigt. Alla behöver svalka hjärnan efter 6 timmar i telefon ;)



Hur har du det? Orkar du med värmen? :) Såg för övrigt att ni hade en massa rea, ny sängavdelning på ingång. Har inte hunnit kolla in det :/ Jobbar ju konstant.

2010-07-13 @ 17:25:21
URL: http://annalino.blogg.se/
Madde

Svar: haha så det ska va ;D

härligt att du har det så bra i sommar Kalle!!

2010-07-13 @ 20:04:13
URL: http://maddesmode.webblogg.se/
Julia

Hehe jaaa jag e så glad i min nya bil :D :D



Va skönt du fick njuta lite idag :)

2010-07-13 @ 20:19:35
URL: http://juliaexanimo.blogg.se/
Lilla Fröken

Svar: Ja jag vet precis vilken juice du menar. Känns som att de har lyckats rätt bra med sin produktplacering då en bild på en fjäril får dig att längta efter just denna juice. ;) Men håller med om att den är störtgod!



Timo är så bra. Så underskattad. Jag såg ett rätt kul tv-program där de besökte hans hem och han spelade låtar från sin trädgård. Kolla på svt.se om du kan hitta det programmet där. :)

2010-07-18 @ 23:36:37
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback