Ceo, stressad och höghastighetshjärta

CEO på repeat, nytränad och ett försök att fånga lugnet dom sista timmarna av helgen. Det känns som tiden inte riktigt har räckt till i helgen och den där känslan av att det finns så mycket kvar att göra ger mig aldrig något lugn. Ibland önskar jag nog för mycket av människor omkring, att dom gör saker i ett tempo som överstiger mitt. Och det är kanske inte alla gånger man gör allt tillräckligt bra bara för att det ska gå fort. Jag antar att den där känslan av snabba beslut, snabba handlingar och höghastighetsghjärta egentligen bara består av att vilja göra många saker bra. Kanske är det inte bra att tänka för mycket i bilder och se ett färdigt resultat när frustrationen kommer om bilderna från drömmarna till verkligehet får en svagare nyans? I natt ska jag sova över mitt humör. Och vakna lugn.



Kommentarer
korven

jag håller med dig, det är för mycket måsten och tiden går för snabbt. När jag gör ingenting är jag stessad då jag inte gör någon nytta, och när jag gör nytta är jag stressad för att jag inte njuter av den lilla ledighet jag kommer få i sommar.



Riktigt kul att se dig med Kalle, hoppas du hade lika galet kul som jag hade :D

2010-06-21 @ 00:16:01
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/
egor

sv: ja verkligen! haha man kan kolla på början i evigheter känns det som!

2010-06-21 @ 00:53:15
URL: http://egorsamarin.blogg.se/
Tommy

Sv: Beror ju helt på vad du ska göra i köpenhamn, men jag tycker absolut du ska till Strøget, nyhavn, fields ( shopping), tivoli ..Finns massor att se där inne

2010-06-21 @ 07:52:09
URL: http://tommytott.blogg.se/
anna

jobbigt när man känner att man inte hinner med det man vill. jag tycker alltid helgerna är alldeles för korta. vilket alltid slutar med att jag ligge roch inte gör ett skit hela söndagen istället haha.



jo lite kräsen måste man ju få vara men det får inte överstiga förnuftet. jag menar, jag kanske måste inse att jag inte kommer gifta mig med oskar linnros haha

2010-06-21 @ 10:54:00
URL: http://addspirit.blogg.se/
Daniel

åååh vill ge dej en morgonkram!!

2010-06-21 @ 12:51:08
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
stefan

Hur vaknade du då?

2010-06-21 @ 13:31:40
URL: http://stefanlarsson.blogg.se/
perfektion

där tar du fel, ovispad grädde ska det vara, så jumlans gott. inte konstigt att motionsrundorna inte hjälper :)

2010-06-21 @ 18:35:07
URL: http://perfektion.blogg.se/
Marcus Å

Det gick mycket bra i söndags faktiskt. Även om det inte var sjukt många som lyssnade/tittade men kändes bra ändå. Hur är det med dig denna tisdag då? :)

2010-06-22 @ 07:53:30
URL: http://slipsens.blogg.se/
Lilla Fröken

Det där med att inte få tiden att räcka till är svårt. Man vill under sin lediga tid hinna med att göra saker, samtidigt som man måste ta sig tid till att koppla av ett tag.



Du kan måla. Jag lovar dig. Köp lite färger, papper/duk och måla bara lite hemma för dig själv. Kravlöst. :)



Jaha, kvarnarna finns på Öland! Till skillnad från dig har jag här i norrland inte vuxit upp med kvarnar som en vanlig syn. Så när jag såg kvarnar på Gotland för två somrar sedan bad jag min vän stanna bilen så jag fick ta ett kort på en. Haha.

2010-06-22 @ 21:56:43
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/
LaLizita

Sv: Det låter som att du är en sån som hoppar vilt på dansgolvet! ;) Klart man inte kan dansa utan att nudda vid andra, men det här var något annat :)



Förlåt att jag inte orkar läsa ditt inlägg nu Kalle.. känner mig lite orkeslös. Kram!

2010-06-22 @ 22:11:31
URL: http://lalizita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback