En känsla av glädje, styrka och sommarmusik!

VM-tider, för många moln och längtan efter sol igen. Den där känslan att vakna upp någon annanstans i drömmen på en sommarmark i fuktigt gräs och under en himmel utan moln. Jag önskar hellre morgnar med fågelsång, sol och glädjeskrik från granngården än dessa regnperioder och kalla vindar. Och ändå känns slutet på denna vecka som en behaglig känsla genom kroppen, tillbaka till fokus, tillbaka till dom rätta tankarna och till drömmarna och känslorna och sommarsångarna och vännerna. I kväll blir det fotbolls-VM med Bagarn efter ett halvårs frånvaro från Sverige. Och nu kan människor säkerligen snart beställa sydafrikanska kakor på Holmgrens och Konditori König efter hans studier i fotbolls-VM's-land.

Och så kom det ett väldigt trevligt mail från Yoki Ono idag, gillade Oduer-inlägget på bloggen och frågade om beställningen från sist var bra. Sånt gillar jag. Varför är vi så dåliga på att följa upp människor som handlar? Ett litet samtal eller mail för att påminna om att man minns, ett tacksamt bevis på att handlat är så enkelt. Och jag tror minsann jag ska fundera ut ett sådant system för oss - för varje soffa, byrå, solstol eller soffbord är betydelsedfullt. Jag gillar såna här dagar när tankarna kommer på rad, när idéerna kryper genom huden och ut på papper, när jag får uttryck för det jag tänker. Och idag var en sådan dag, jag har saknat dom. Jag har mest funderat på vad jag gör för rätt och fel, hur jag ska bli bättre och hur man berömmer och ger konstruktiv kritik. Ibland känner man sig begränsad, men jag antar att man bara har hundra år av erfarenhet kvar. Och nu har jag bestämt mig för att varje morgon jag sätter mig i bilen ska jag höra en inre röst säga "få det att hända". Och under helgen ska jag passa på att njuta av kära återseenden, Kalmar Springbreak och golf, Harrys, Byttan och lediga dagar under himmelen. Vi ses!


Som en dröm


Bandybrudarna lade ut en galet, galet, galet bra sommarlåt!

Kommentarer
Carrou & the bird

Låter helt underbart! Minnen från vissa sommardagar kan man leva på sjukt länge. Man kan ju nästan känna glädjerus bara av att titta på bilder från den tiden :)



Jag kom på en grej... att läsa din blogg är som att ligga på stranden och höra havet :D hah!

2010-06-11 @ 20:42:44
URL: http://carrou.se
Carrou & the bird

Åh Kalle... jag glömde! Vi måste fixa ditt arkiv! Det uppdateras inte automatiskt utan man måste lägga in en textrad varje månad ;)

2010-06-11 @ 20:43:41
URL: http://carrou.se
Jessica

Haha, var min kära kollega! =)

2010-06-11 @ 22:44:23
URL: http://stickankarlsson.blogg.se/
Lisa

timo ska jag se i juli <3<3

2010-06-11 @ 23:59:34
URL: http://popflickan.blogg.se/
Marcus Å

Sitter och lyssnar på Oskar Linnos just nu faktiskt, riktigt bra i mina öron eller vad tycker du om den? :)

2010-06-12 @ 11:08:31
URL: http://slipsens.blogg.se/
anna

ja altså vart tog sommarvärmen vägen? nu är det ju höst ju :/



du den där timo-låten var bra, tack för tipset !

2010-06-12 @ 16:43:17
URL: http://addspirit.blogg.se/
perfektion

du, i gbg regnar det inte för tillfället - ingen strålande solsken men jag har båda balkongdörrarna öppna, ligger under täcket på soffan och känner doften av "nu-har-sommarregnet-slutat-falla.." eller nåt. jävligt bra.

2010-06-13 @ 11:53:20
URL: http://perfektion.blogg.se/
Matilda

Jag vet inte om det är du som har tagit den.

Men den är ett mästerverk.. OH.

2010-06-14 @ 23:00:25
URL: http://matildamodigh.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback