Ibland blir det inte som man tänkt sig

Dom första golfslagen på tre år, ett första bevis på att all känsla för längesen var slut och all talang var död. Och ändå förvånande jag mig själv när jag träffade bollen rent, slog rakt och svingade okej tills allt som fanns i magen ville upp. Jag trodde det fanns en gräns för hur mycket spyor som kunde komma upp från min lilla kropp. Idag ligger jag kvar i sängen och väntar på att orken kommer tillbaka. Det som skulle bli en heldag med golf, fotbolls-vm (den där jäkla VM-tutan är ganska öronbedövande), Harrys och Byttan blev en helg med magsjuka. Jag som aldrig spyr har nu spytt för 20 år framöver. Och på köpet tvättade jag min mobil i tvättmaskinen. Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.

 


Kommentarer
natta

krya! :)

2010-06-13 @ 19:55:04
URL: http://igottagetsmart.blogg.se/
Lisa

oj vad hände med mobilen sen? krya på dig du! jag är också sjuk,fast bara förkyld, magsjuka är ju lite värre det, usch hatar att spy!

2010-06-13 @ 20:50:03
URL: http://popflickan.blogg.se/
Trees

Phu, spy är väl det värsta.. värre än halsont om man säger så! Och som lite sympati til dig så ligger min mobil på botten av havet, ibland blir det inte som man planerat nej ;)

2010-06-13 @ 22:06:55
URL: http://mangofisk.se
Anna

Jag ska verkligen ha det i baktanken då om HP har strulat så för dig :S Det suger ju en hel del. Vad har du just nu då? Jag har hört att Acer ska vara bra men jag har ingen aning. Min stationära är en Samsung och den har varit super.. Om man bortser från att jag varit klumpig och fått Trojanska Hästen då hehe ;)

2010-06-13 @ 23:28:10
URL: http://annalino.blogg.se/
LaLizita

Men usch Kalle då! Det va ju inget kul.. skumt att det kunde komma bara sådär!

Kanske kan det vara till någon glädje att jag också legat och bara spytt idag! :)

Baksmälla deluxe kan man kalla det fy fan. Gick upp ur sängen kl21 nu ikväll och Juan har kört tillbaka mig till hostalet. Mår bättre nu men fy fan!



Krya på dig! :)



kram

2010-06-14 @ 00:06:11
URL: http://lalizita.blogg.se/
Marcus Å

Tack så mycket! Att ha en bra vän betyder mycket mer än att ha miljoner med vänner som bara är ytliga-vänner så att säga. Hur är läget med dig nere i Kalmar då? Måste börja planera lite mer för min resa snart tycker jag...

2010-06-14 @ 10:06:42
URL: http://slipsens.blogg.se/
anna

usch jag lider med dig kalle. jag var magsjuk i februari, herregud vad hemskt det är. man känner sig så otroligt liten och maktlös. mår du bättre nU?



ja usch de där tutorna gör mig galen. likaså att bollen verkar vara så jävla rund enligt spelarna som gör att alla målvakter fumlar med den haha

2010-06-14 @ 12:50:18
URL: http://addspirit.blogg.se/
DD

Magsjuka borde förbjudas helt! Var tusan fick du den ifrån nu då?



Men det var i alla fall inte golfens fel. *phew*



Krya på dig!

2010-06-14 @ 13:17:25
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback