Hang with me 8 år tidigare



Jag vet vilken dy hon varit i hörs från bakgrunden, det bästa jag hört på flera år med Håkan Hellström. Och samtidigt ömmar kroppen, huden torkar ut av oktoberluftens fukt, benen värker och flyttfåglarna får snart tillbaka sitt namn med rätt igen. Det är dagar när allting flyter som alla begrepp om tid försvinner och blir svåra att hålla isär. Ibland känns det som själen blir immun mot vad som händer runt omkring, som om allting i omvärlden rör sig i sidled och tiden i en egen ouppfunnen bana, oförstådd och svår. Det enda som jag faktiskt märkt under senare tid är att alla vackra kontraster är på väg att suddas ut. Kvar är en grå betonghöst där allt runtomkring förvandlats från grönska, himmelsblått och hav till elva nyanser av grått. Det är bara att stå i och ta tillvara på alla fina stunder som skyndar förbi.



För övrigt så lät Hang with me så här 8 år tidigare, innan Robyn och Avicii gjorde den till årets låt 2011, klicka här för Spotify!

Kommentarer
Matilda Barnboksillustratör

elva nyanser av grått, kunde inte hålla med mer.. haha!

fast just nu är det himla tjusigt med allt det gula! men det är ju borta inom någon vecka, och då är det som du säger: grått grått grått (fortsätter åtta gånger till ;)

2010-10-15 @ 10:59:06
URL: http://www.matildasalmen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback