Kampanj på klockor från Triwa

Beställde två klockor från Triwa idag. Sista tiden nu innan midnatt att beställa innan kampanjen går ut. Känns helt okej med två klockor för 1100 kronor. Själv har jag knappt använt klocka sedan 90-talet. Använder du klocka? Det blir en snygg accessoar, dessutom har jag alltid korta- eller upprullade ärmar och låter underarmara vara synliga, plus där!



Kommentarer
Lennart

Jag har två armbandsur, den ena har jag köpt på Coster diamantaffär i Amsterdam. Var dit då jag var på konferensresa och fick en guidad tur i affären. Jag och mina arbetskompisar fick efteråt ta plats i ett rum, dörrarna låstes och vi fick pilla med en massa smycken och diamanter i olika storlekar. Jag såg klockan och tyckte att den såg trevlig ut, det sitter en diamant och gnistrar där siffran 12 skulle ha suttit.

2010-10-04 @ 20:05:42
URL: http://autobahnfahrer.blogg.se/
LaLizita

Riktigt coola! Passar dig bra :)

Måste in och ta mig en titt!

2010-10-04 @ 21:46:23
URL: http://lalizita.blogg.se/
Lilla Fröken

När du väl börjat använda ditt armbandsur kan du inte gå någonstans utan det. ;) Jag har bara haft enklare armbandsur tidigare. Men i somras när jag hade jobbat så mycket unnade jag mig ett lite finare (dyrare hehe) herrur. Det var ett riktigt bra köp eftersom det är ett tidlöst armbandsur som jag kommer vilja ha även när jag blir lite äldre. Den svarta här var extra snygg! Sedan tror jag att ett armbandsur med brunt läderarmband och en stor boett skulle passa till din stil!

2010-10-04 @ 22:54:52
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/
anna

har försökt använda men blir mer som ett armband, tar ändå upp mobilen och kollar på klockan av ren vana.



hur menar du att hans livsbakgrund förändras? det har den väl aldrig gjort?

2010-10-05 @ 00:05:19
URL: http://addspirit.blogg.se/
Matilda

väldigt längesen jag använde klockor jag med, nu är det bara armband som gäller.. hehe!

den där lila var tuff!



jodå, det huset är finfint! :)

2010-10-05 @ 11:07:57
URL: http://www.matildasalmen.com
Sophie K

Jag använder klocka nästan hela tiden! Grymt snyggt med något "tyngre" vid handleden. Har oftast uppdraget jag med så gör väldigt mycket när man har en klocka..

2010-10-07 @ 21:26:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback