Svenska tjejer


Kristian Anttila blir bara bättre & bättre, 29:e september släpps Svenska tjejer

Så länge hjärtat minns var sista gången jag passerade dessa vägar i juli eller augusti. Och så länge jag minns var det en annan sol och en annan färg på världen då. Dom gröna varma träden som sprider en inre tillfredställelse, dom där åkrarna längs vägarna och turisterna i för långsamma fordon är nu längre bort än synen räcker. Vägen ut mot sommarstugan går genom andra nyanser nu än då. Och den där blicken som förr så gärna gick genom sommaren i ljusbått och lila är så mycket närme brandgult och rött, asfalt och betong, gråa moln och ödelagda fält. Här finns längre ingenting inom en som tänker på vad som händer runt omkring. Och allt som händer runt omkring känner jag genom benmärgen, det är som om alla inre bilder berätter vad som sker, du ser dig aldrig om men känslan ser. Efter Byttan igår känns det skönt med en lördag med Kalmar Sund som granne. Och imorgon väntar det återigen jobb, det gör det varje dag känns det som. Varför är det så?




 

Kommentarer
C

jaa, visst sitter man som på nålar! jag är så nyfiken att det är pinsamt, haha. herregud - att man kan vara så stolt. det är inget annat än fantastiskt.



jag ser fram emot att höra vad du tycker sen!

kram!

2010-09-19 @ 09:52:28
URL: http://andthen.blogg.se/
anna

åh kristian i mitt hjärta. har en hel del förväntningar på den där skivan kan man lugnt säga. har du lyssnar nåt på Säkerts nya då?

2010-09-19 @ 11:09:30
URL: http://addspirit.blogg.se/
LaLizita

kalle! vi vill ju ha partypics!! :)

2010-09-19 @ 22:10:21
URL: http://lalizita.blogg.se/
m.

åh, kristian!

hans musik känns verkligen i hjärtat och i magen.

2010-09-20 @ 11:02:32
URL: http://windowreflection.blogg.se/
Lisa

åh så fint inlägg!

2010-09-28 @ 23:42:23
URL: http://popflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback