Från och med du på engelska

Magnus Carlson från Weeping Willows har inte gjort något riktigt bra sedan While I'm still strong, Stairs och första soloskivan på svenska. Nu har han ett nytt band - Magnus Carlson & The Moon Ray Quintet. Dom har gjort en cover på Oskar Linnros Från och med du fritt översatt till engelska. Det låter okej, lite moget för min smak. Det är väl inte James Blake-spännande direkt, men helt ok. Klicka på play under bilden för att lyssna! Media ville ha den på singel efter en livecover. Och så blev det.


Kommentarer
Hanna

rätt härlig version måste jag säga ändå...



Och vem har sagt något om kålpudding? Hat-maträtt var det ju ;). Och camdenbyxor är hemskt svårt att förklara, men man skulle kunna säga att det är ett par färgglada haremsbyxor med grenen vid fötknölarna, köpta på världens bästa Londonmarknad. Knasigt men fint!

2011-05-22 @ 12:33:50
URL: http://hannamarelius.blogspot.com
anna

lite härlig version ändå även om inget kan slå Linnros version. Inte tröttnat på den än, lite konstigt med tanke på hur många ggr jag lyssnat på den senaste året :)



den där bloggträffen är inget för mig, aldrig riktigt gillat sånt där så hoppar de :P

2011-05-22 @ 14:04:08
URL: http://addspirit.blogg.se/
Thessan

Jag gillade inte den här versionen. Dels blir det sällan bra att översätta svenska låttexter till engelska, sen låter det typ för "jazzaktigt" för att jag ska kunna gilla det.



sv: nej jag är född och uppvuxen i nkpg fast flyttade till vberg när jag va 17 och bodde där i två år. Varberg imponerade inte så mkt på mig dock men göteborg älskar jag! :))



haha jag hängde väldigt mkt på ölands djurpark när jag var liten ;) men det är ju ett antal år sen nu

2011-05-22 @ 18:18:17
URL: http://theresepatricia.blogg.se/
tildamilda

älskar låten while im still strong <3 men den här covern föll mig inte i smaken ..

2011-05-23 @ 11:11:01
URL: http://tildamilda.se
Lilla Fröken

Oh nej nej, jag vill absolut inte hålla med om att han inte har gjort något bra sedan dessa två låtar och hans första svenska soloskiva. Tycker att det mesta som Magnus skapar blir guld. Den här covern är grymt bra och de har velat skapa en låt med inspiration av Curtis Mayfield och The Incredible Bongo Band. Helt lyckat i mina öron.

2011-05-25 @ 11:09:03
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/
korven

OGILLA!!! Oskar Linnros ska de va! På svenska dåååå vaaa ;)

2011-05-27 @ 08:03:45
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback